Tapahtuman kuvaus

Vastuullisesti kuluttajalle – muuttuva kuluttajakäyttäytyminen ja läpinäkyvyys toimitusketjussa

Paikka: Teams,
Aika: 20.4.2021 17:00 - 19:00

LOGYn aluetapahtumat ovat suunnattu kaikille LOGYn jäsenille. Tapahtuman järjestää LOGY Etelän alue.

Kuluttajat odottavat yhä enemmän läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta yrityksiltä, joskus ristiriitaisinkin vaatimuksin. Millaisia haasteita ja mahdollisuuksia muuttuneet elämäntavat ja ostotottumukset asettavat toimitusketjuille? Mitä toimitusketjun vastuullisuus vaatii? Mikä on vastuuttomuuden hinta?

Luvassa ajankohtaiset ja taatusti herättelevät puheenvuorot toimitusketjun läpinäkyvyydestä sekä muuttuvan kuluttajakäyttäytymisen vaikutuksista toimitusketjuun etenkin kasvavan verkkokaupan näkökulmasta! Lisäksi pienryhmäkeskustelut tarjoavat mahdollisuuden sparrailuun ja uusien näkökulmien saamiseen muilta toimitusketjujen ammattilaisilta.

Ohjelma

Tervetuloa  
Katri Kauppi, logistiikan professori, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu
Katri Kauppi on logistiikan professori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hän on aiemmin työskennellyt Manchesterin ja Nottinghamin yliopistoissa. Katrin ensisijaisia tutkimuskohteita ovat sosiaalinen vastuu toimitusketjuissa, tiedon epäsymmetria toimitusketjuissa sekä julkiset hankinnat. Katri opettaa hankintatoimea ja toimitusketjun vastuullisuutta Aalto-yliopistossa sekä Aalto Executive Educationin koulutusohjelmissa.
Keskustelua ja kysymyksiä
Noomi Jägerhorn, vastuullisuusjohtaja, Posti
Noomi Jägerhorn on työskennellyt viimeiset 10 vuotta vastuullisuuden parissa. Hänellä on laaja-alainen kokemus vastuullisuuden johtamisesta sekä teleoperaattori- että posti- ja logistiikkasektorilta. Nykyisessä työssään Postin vastuullisuusjohtajana hän vastaa mm. Postin vastuullisuustyön edistämisestä niin sosiaalisen kuin ympäristövastuun kysymyksiin liittyen. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri.
Keskustelua ja kysymyksiä
Yhteenveto


Kaikille ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Ilmoittaudu tästä

HUOMAA MYÖS:
7.5. Tietoisku: Tuotevastuuriskit tavaroiden ja palvelujen hankinnassa
19.8. LOGY Conference 2021: Update Your Business – How to succeed in the New Normal