Tapahtuman kuvaus

Vihreä logistiikka -webinaari

Paikka: Teams,
Aika: 20.5.2021 15:00 - 17:00

LOGYn aluetapahtumat ovat suunnattu kaikille LOGYn jäsenille. Tapahtuman järjestää LOGY Pirkanmaan alue.

Ohjelma

Vastuullisuus ja ympäristö maantielogistiikan näkökulmasta
Petri Palo, myyntijohtaja, VR Transpoint

Petri toimii myyntijohtajana VR Transpoint maantielogistiikan liiketoiminassa. Toimipaikka on Kouvolassa, jonne on keskitetty kaikki liiketoimen hallinnollinen toiminta. VR Transpoint kotimaan maantielogistiikka on jaettu neljään asiakassegmenttiin. Metsä, Metalli, Rakentaminen ja Kierrätyslogistiikka. Petrillä on kokemus yli 20 vuoden takaa muutamista alan toimijoista kappaletavarakuljetusliikkeistä pikarahtiin. Nykyisin Petri toimii isojen massojen täyskuorma asiakkaiden parissa sekä kierrätyslogistiikan saralla.

Kierrätyslogistiikka ja vastuullisuus
Anna Liitiäinen, projektipäällikkö, Lidl Suomi

Toimin projektipäällikkönä ja tiimin esimiehenä Lidl Suomi Ky:n pääkonttorin logistiikka-osastolla. Vastuualueeseeni kuuluu kierrätysprosessien kehittäminen niin myymälöissämme kuin kolmessa jakelukeskuksessammekin. Minulla on 13 vuoden kokemus päivittäistavarakaupan logistiikan kehittämisestä, niin kuljetuslogistiikan kuin kierrätyksen osalta.

Päästövähennystavoitteet ja kuljetusyritysten keinot
Heikki Liimatainen, Tenure track-professori, Liikenteen tutkimuskeskus Verne, Tampereen yliopisto

Tenure track -professori, dosentti, TkT Heikki Liimatainen on johtanut Tampereen yliopiston Liikenteen tutkimuskeskus Verneä vuodesta 2016. Liimatainen on Suomen johtava asiantuntija liikenteen energia- ja ilmastopolitiikan alueella. Hänellä on laaja kokemus tutkimushankkeiden johtamisesta ja tulosten tieteellisesti korkealaatuisesta julkaisemisesta. Hänet on myös palkittu vuoden joukkoliikennehenkilönä ja yliopistoviestijöiden tunnustuspalkinnolla aktiivisesta ja vaikuttavasta viestinnästä.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Ilmoittaudu tästä

HUOMAA MYÖS:
21.5. Tietoisku: Toimitusketjun riskien hallinta
19.8. LOGY Conference 2021: Update Your Business – How to succeed in the New Normal