Digitalisaatio muuttaa perinteisen tavan ostaa kuljetuspalveluita

22.02.2018

Digitalisaatio tuo läpinäkyvyyden ja tilausprosessin sujuvuuden kuljetusalalle.

"Kuljetuspalvelujen tehokkaalla kilpailutuksella varmistetaan, että yrityksen sopimuspoolissa on laadukkaimmat ja hintatasoltaan kilpailukykyisimmät kuljetusyhteistyökumppanit, jotka sopivat yrityksen toimialaan ja sen toimipaikkojen sijaintiin. Kuljetustarjousten vertailussa käytetään toteutuneita kuljetustapahtumia, joilla voidaan mitata tarkasti kilpailutuksella saavutettu vuositason säästö", sanoo Logentia Oy:n COO ja Co-Founder Eero Valovirta.

Kilpailutuksen jälkeen digitalisoitujen kuljetussopimusten implementointi lisää läpinäkyvyyttä ja tehostaa kuljetuspalvelujen käyttöä, Valovirta kuvailee.

"Modernit tietojärjestelmät mahdollistavat kuljetustavan optimoinnin aina kustannustehokkaimman palvelun valitsemisen sisään tuleville ja ulos lähteville toimituksille. Loppuasiakkailta voidaan veloittaa hallittua toimituskatetta perinteisen myynnin tai verkkokaupan kautta, kun kuljetuksen todellisen hankintahinta on tiedossa."


Eero Valovirta toimii kouluttajana 15.3.2018 Kuljetuspalvelujen ostaminen -kurssilla. Koulutus antaa konkreettiset työkalut hankkia laadukkaat kuljetuspalvelut tehokkaimmilla mahdollisilla menetelmillä ja parantaa yrityksen kannattavuutta sekä asiakaskokemusta.