LOGY Conferencessa lisää puhujajulkistuksia: Kolme kovaa kotimaista

7.10.2019

Viime viikolla julkistettujen neljän kansainvälisen LOGY Conference -puhujan jatkoksi on aika paljastaa ensimmäiset kotimaiset puhujat – ja todella mielenkiintoinen kolmikko onkin kyseessä!

Fazer Groupin hankintajohtaja Petteri Nisonen tuntee globaalin hankinnan, toimittajayhteistyön, hankinnan prosessien ja työkalujen kehittämisen. Hänellä on yli 20 vuoden edestä osaamista ja näkemystä, joka on ammennettu erilaisista haastavista hankinta-alan tehtävistä muun muassa Pauligilla, Fiskarsilla ja Nokialla.

Mika Salmijärvi toimii Keskon Supply Chain and Logistics Directorina rakentamisen ja talotekniikan yksikössä. Yksiköllä on toimintaa Suomen lisäksi seitsemässä eri maassa ja peräti 440 myymälää sekä digitaalisia verkkokauppoja. Salmijärvi on toiminut Keskossa erilaisissa työtehtävissä vuodesta 1990 lähtien.

Markku Henttisellä on mittava ura logistiikan ja toimitusketjun hallinnan eri tehtävistä. Hän on toiminut muun muassa Transpointin toimitusjohtajana ja VR Transpointin kappaletavaralogistiikan johtajana. Nyttemmin Henttinen toimii todellisella logistiikan ja hankinnan näköalapaikalla LOGY ry:n toimitusjohtajana sekä kansainvälisen hankinta-alan kattojärjestö IFPSM:n toimitusjohtajana.

Lue lisää LOGY Conferencen ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan!