Päättäjäpaneeli: Teknologia ja osaamistarpeet älyverkottuneessa maailmassa

5.12.2019

LOGY Conference 2020 -päättäjäpaneelissa Finlandia-talolla keskustellaan teknologian ja älyverkkojen tuomista liiketoiminnan mahdollisuuksista ja haasteista.

Mitä teknologioita ja teknologista osaamista tarvitaan vuonna 2020 ja seuraavalla vuosikymmenellä? Tähän kysymykseen paneudutaan LOGY Conferencen päättäjäpaneelissa 6.2.2020.

Älykellot, kytketyt lämpömittarit ja älykkäät jääkaapit ovat esineitä, jotka on jo kytketty verkkoon osana esineiden internetiä (IoT). IoT:llä ja muilla teknisillä ratkaisuilla voidaan lisätä tehokkuutta myös liikenteessä ja logistiikassa. Älykkäät sovellukset teollisuudessa ja kaupan alalla tarjoavat tehostamismahdollisuuksia tuotannosta koko toimitusketjun optimointiin. Osataanko näitä mahdollisuuksia vielä hyödyntää? Ketkä ovat edellä kävijöitä? Mitä riskejä näihin sisältyy ja mitä juuri sinun tulisi ymmärtää älyverkottuneesta maailmasta?

Näistä teemoista paneelissa keskustelemassa ovat alan asiantuntijat Google Cloudin Pohjois-Euroopan toimitusjohtaja Eva Fors, SAPin muutosohjelmien globaali johtaja Henry Himanen, Maas Globalin kestävän kehityksen johtaja Krista Huhtala-Jenks sekä Elcolinen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Jere Räisänen.

> Lue lisää: LOGY Conference 2020 Finlandia-talolla ja M/S Viking XPRS:llä 6.–7.2.2020.