Erikoistarjous nuorille ammattilaisille!

6.09.2019

LOGYn jäsenyritysten nuoret Young Professionals -ammattilaiset (max. 30 vuotta) voivat osallistua SCM-Päivään ja Hankintapäivään erityisedulliseen hintaan (100 EUR + alv.).

LOGYn seminaarit on erinomainen paikka nuorille tulevaisuuden tekijöille verkostoitua ja oppia kokeneemmilta ammattilaisilta! Varmistakaa, että organisaatiostanne pääsee mahdollisimman laaja edustus tulevaisuuden tekijöitä Hankintapäivään ja SCM-Päivään 19.9.2019!

Ohjelmassa muun muassa: 

Hankinnat ja vastuullisuus

Miten yritysvastuullisuus käytännössä ilmenee organisaationne toiminnassa? Entä hankinnoissa?

Hallitusohjelmaan on kirjattu tavoitteeksi säätää Suomeen yritysvastuulaki. Mitä ihmisoikeuksia koskeva yritysvastuulaki tarkoittaa yrityksille? Mikä on lain pohjalla oleva huolellisuusvelvoite ja miten ihmisoikeuskysymykset tulee ottaa huomioon yritystoiminnassa?

Katso Hankintapäivän ohjelma ja ilmoittaudu täällä.

Disruptiivinen teknologia mullistaa toimitusketjun

Sean Culey on palkittu keynote-puhuja, jonka mielestä teknologinen kehitys tulee muuttamaan liiketoimintaa enemmän kuin ehkä uskommekaan.

Teknologian mullistavaa vaikutusta Culey on käsitellyt mm. kirjassaan "Transition Point: From Steam to the Singularity", jossa hän analysoi yksityiskohtaisesti, miten teknologia tulee muuttamaan täysin käsityksemme perinteisestä liiketoiminnasta, taloudesta ja lopulta myös yhteiskunnasta. Culey on myös julkaissut lukuisia artikkeleita julkaisussa kuten Forbes, The World Financial Review ja The European Business Review.

Culeyn intohimo on auttaa yrityksiä luomaan muuttavassa teknologisessa ympäristössä juuri omaan organisaatioon sopivia asiakaskeskeisiä liiketoimintamalleja.

Katso SCM-Päivän ohjelma ja ilmoittaudu täällä.