Blogi

Markkinointihankinta mukana kehittämässä markkinoinnin tehokkuutta ja vaikuttavuutta

21.9.2023

Markkinoinnin ja hankinnan yhteistyössä tärkeintä on, että markkinointi nähdään investointina, jolla on tuotto-odotus, ei kuluna jota pitää jotenkin pystyä pienentämään. Markkinoinnin tehokkuutta pystytään kehittämään toimivaksi hiottujen prosessien kautta, joihin kumppanit liittyvät oikealla tavalla ja oikeanaikaisesti. Tekemisen laatua kehittämällä ja tuloksista oppimalla maksimoidaan mainonnan vaikuttavuutta.

Lue lisää

Ulkomaankaupan logistiikka Suomessa maailman kärkeä

08.6.2023

Suomi sijoittui jälleen erittäin hyvin maailmanlaajuisessa Logistics Performance Index -vertailussa. On kuitenkin syytä pitää mielessä, että kyselyyn perustuvat tulokset ovat suuntaa antavia, eivät tarkkoja mittaustuloksia. "Todelliset erot maiden välillä, joiden pistemäärät ovat hyvin lähellä toisiaan, ovat hyvin pienet. Tämä koskee myös kärkimaita", kirjoittaa professori Lauri Ojala blogipostauksessaan.

Lue lisää

Driving Progress: Supporting Education and Research in Procurement, Logistics and Supply Chain Management

16.5.2023

Education and research play pivotal roles in driving innovation, growth, and competitiveness in the procurement and supply chain management. Recognizing this importance, The Finnish Association of Purchasing and Logistics, LOGY ry, has made a donation to support NOFOMA 2023, an upcoming Nordic conference arranged this year for the 35th time June 14th to 16th in Aalto University in Otaniemi. This contribution will support The NORDLOG and The Educator's Day, which are key events within the conference dedicated to advancing research and promoting education in logistics and supply chain management.

Lue lisää

Logistiikan Tutkimuksen edistämissäätiö (LTES) jakaa opinnäytetyöpalkintoja sekä kannusteapurahoja ansioituneille opiskelijoille ja tutkijoille

25.4.2023

Logistiikan Tutkimuksen edistämissäätiö (LTES) tarkoituksena on edistää tutkimusta ja opetusta, jotka tukevat hankinta- ja ostotoiminnan sekä logistiikan ensisijaisesti Suomessa tapahtuvaa käytäntöä. Säätiö myöntää vuosittain useita erilaisia apurahoja ja palkintoja ansioituneille tutkijoille ja opiskelijoille, jotka ovat osoittaneet motivaatiota ja potentiaalia kehittää alaa. Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n palkintovaliokunta valitsee opinnäytetyöpalkintojen sekä apurahojen saajat.

Lue lisää