Koulutusta hankinnan ammattilaiselle

Panostamalla hankintahenkilöstön koulutukseen luodaan pohja tehokkaalle ja tuottavalle hankintatoimelle, joka hyödyttää koko organisaatiota ja tekee ennen kaikkea tulosta! Riittävä perustietojen hallinta antaa eväät hankinnan ymmärtämiselle. Syventävä hankintakoulutus luo puolestaan edellytykset toiminnan kehittämiseen ja ulkopuolisiin haasteisiin vastaamiseen.

Alla esitellyt valmennukset sisältyvät LOGYn hankinnan koulutusohjelmaan, mutta ne kaikki ovat itsenäisiä kokonaisuuksia ja siten käytävissä myös erikseen. Jos haluat tutustua muihin LOGYn tarjoamiin hankinnan koulutuksia tukeviin kursseihin voit klikata kohtaa Muut kurssit.

Hankinnan koulutusohjelma - ideoita ja työkaluja

Hankinnan koulutusohjelman suorittaakseen henkilön tulee suorittaa kaikki koulutusohjelman valmennukset (osan valmennuksista voit korvata myös muulla LOGYn kurssitarjonnalla). Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan koko koulutusohjelman, niin myönnämme sinulle paljousalennuksen valmennusten normaalihinnasta. Koulutusohjelman kokonaishinta liikkuu 8000-11000 euron (+ alv) välillä.

Certified Purchasing Professional LOGY (tasot 1-3)

Koko hankinnan koulutusohjelman suoritettuaan osallistuja saa IFPSM:n (International Federation of Purchasing & Supply Management) hyväksymän Certified Purchasing Professional LOGY -sertifikaatin, joka vastaa ainoana hankinnan koulutuksena Suomessa IFPSM:n Certificate of Competence in Purchasing -sertifikaatille asettamia vaatimuksia.

Koulutusohjelma rakentuu kolmesta eri tasosta ja sinun on mahdollista suorittaa vain tietty taso koulutusohjelmasta, mikäli niin haluat. Tällöin saat kyseiselle tasolle osoitetun sertifikaatin.

Hankinnan ammatillinen perustaso - LOGYn Ostolisenssi (taso 1)

Hankinnan syventävä asiantuntijataso - LOGYn Hankinnan ammattilainen -lisenssi (taso 2)

Hankinnan johtava asiantuntijataso - LOGYn Hankinnan johtava ammattilainen -lisenssi (taso 3)

Lisätietoja koulutusohjelman suorittamisesta saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen yhdistys@logy.fi.