Uutuuskirja Logistiikka ja liikennejärjestelmät pohtii tulevaisuuden liikennettä

Kirjoitettu: 15.3.2018

Uutuuskirja Logistiikka ja liikennejärjestelmät pohtii tulevaisuuden liikennettä

Uutuuskirja Logistiikka ja liikennejärjestelmät pohtii tulevaisuuden liikennettä

Suomen liikennejärjestelmä on suurten muutosten kourissa. Maan kuljetusvolyymit eivät enää kasva, ja pian digitalisaatio ja teknologian kehittyminen mullistavat liikennettä yhtä paljon kuin aikanaan rautateiden käyttöönotto. Liikenteestä tulee yhä itsenäisempää, älykkäämpää ja paremmin kuluttajan tarpeisiin sovitettua. Samalla muutokset tarjoavat mahdollisuuksia innovaatioille ja yritystoiminnalle.

Logistiikka ja liikennejärjestelmät kertoo, miten ympäristönäkökulmat, palvelullistuminen ja jakamistalous ovat vaikuttaneet liikenneajatteluun. Siinä pohditaan, millainen tulevaisuuden liikennejärjestelmän tulisi olla, jotta se vastaisi elämäntavan ja yhteiskunnan muutoksiin ja palvelisi koko Suomen kuljetustarpeita. On elintärkeää tarkastella maamme liikennejärjestelmää kokonaisuutena. Millaisia rakenteita ja kuljetusmuotoja kannattaa kehittää, ja mistä on luovuttava?

Kirja on hyödyllistä luettavaa niille, jotka työssään joutuvat pohtimaan liikennejärjestelmiä ja niiden kehittymistä. Se soveltuu oppikirjaksi kaikille logistiikan, liikennesuunnittelun ja kuljetustekniikan tai -talouden opiskelijoille.

Kirjan verkkosivut: https://www.gaudeamus.fi/ulla-tapaninen-logistiikka-ja-liikennejarjestelmat-02-2018/

Kirjan kirjoittaja:

Ulla Tapaninen työskentelee Helsingin kaupungin kuljetusten ja logistiikan erityisasiantuntijana älyliikenteenteessä ja suurissa liikennehankkeissa. Hänellä on parinkymmenen vuoden laaja kokemus logistiikan ja kuljetusten kehittämistehtävistä varustamoissa, yliopistoissa ja julkishallinnossa.

Tilaa Logistiikka ja liikennejärjestelmät tarjoushintaan kustantajalta!

Kustantaja Gaudeamus tarjoaa Ulla Tapanisen Logistiikka ja liikennejärjestelmät -teoksen LOGY ry:n jäsenille tarjoushintaan 29 € (ovh 39 €) ja ilman postikuluja. Tilaa teos osoitteesta tilaukset@gaudeamus.fi ja mainitse tilauksen yhteydessä tarjoustunnus LOGISTIIKKA. Maksutapa lasku, tarjous on voimassa 31.5. asti.