Tapahtuman kuvaus Puhujat

Hankintafoorumin tapahtuma Alihankintamessuilla: "Toimittajainnovaatioiden hyödyntäminen"

Paikka: Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ilmailunkatu 20, Tampere
Aika: 26.9.2019 10:00 - 12:00

Tervetuloa Tampereen Alihankintamessuilla järjestettävään Hankintafoorumin paneeliin

Seminaaritila MARS

Alihankkijoilla on paljon tietoa omasta valmistusalueestaan ja siten myös hyviä näkemyksiä siihen, kuinka alihankintakokonaisuudet olisi tehokkainta ja järkevintä valmistaa. Alihankkijan esittämät parannusehdotukset prosessiin eivät kuitenkaan välttämättä siirry automaattisesti päähankkijan tuotehallintaan ja sitä kautta käytäntöön.

Ohjelmassa:

Tässä LOGYn Hankintafoorumin järjestämässä paneelissa pohdimme, kuinka toimittajien kehittämisideat saataisiin parhaiten hyödynnettyä koko toimitusketjussa. Mikä toimii jo tänään? Mitä organisaatioissa kannattaisi tehdä toisin? Entä mitä kestävä kehitys ja jatkuva parantaminen tarkoittavat prosessissa?


Tapahtuman puheenjohtajana toimii: Mika Lahti Senior Adviser, Value Source Partners

Ohjelma:

10:00-10:10 Tilaisuuden avaus Mika Lahti


10:10-10:35 Toimittajien valmistettavuusideat-osin hyödyntämätön voimavara, ideoiden tuottaman hyödyn hallinta (B2B), idean siirtäminen tilattavaan tuotteeseen, haasteet projekti- ja sarjavalmistuksessa. 
Mikko Tykkyläinen, Director, Manufacturing, Outotec

10:35-11:00 Teema: - aikainen osallistaminen, jatkuva yhdessä parantaminen, toimitusketjun hallinta, lisäarvon tuotto kumppanuusperusteisessa yhteistyössä,Taneli Mikkola, Managing Director, MSK Cabin,

11:00-11:50 paneeli, yllämainittujen lisäksi myös, Mari Horttonen, Director, Purchasing, AGCO Corporation, Veli-Matti Korhonen, Tekninen Johtaja, Power Tech Group


11:50-12:00 tilaisuuden päättäminen

Lisätiedot:

Palvelupäällikkö Jaakko Soini
jaakko.soini@logy.fi puh. 0505660717

Pääkumppanit

Puhujat

Mikko Tykkyläinen
Director, Manufacturin Engineering, Outotec, MP Supply, BU - Minerals Processing

Mikko on toiminut 20 vuotta suodatin valmistuksen parissa Laroxin ja Outotecin eri rooleissa, 16 vuotta tuotantojohtajana jolloin kokemusta kertyi myös Kiinan ja Keski-Euroopan valmistuksesta.
Vahva usko Lean filosofian hyötyihin projektimaisessa hankinta- ja valmistusprosesseissa.
Nykyisessä roolissa painopiste valmistettavuuden parantamisessa yhdessä oman valmistuksen ja alihankintaverkoston kanssa

Taneli Mikkola
Managing Director, MSK Cabin OY, MSK Cabin Oy

Taneli Mikkolalla on 15 vuoden kokemus prosessi- ja konepajateollisuuden kansainvälistä kehitys –ja investointiprojekteista sekä toiminnan johtamisesta. Hän on toiminut vuoden 2019 alusta MSK Cabins Oy:n toimitusjohtajana. Mikkola on materiaalitekniikan DI ja LEAN six sigma black belt.

Mari Horttonen
Director, Purchasing, AGCO Corporation

Mari Horttosella on 12 vuoden kokemus globaaleista hankinnoista. Vuodesta 2015 hän on vastannut Valtra Oy:n strategisen hankinnan johtamisesta.