Tapahtuman kuvaus

Young Professionals - Elintarviketurvallisuus Kotipizzalla

Paikka: Kotipizza Group, Hermannin rantatie 2 B (1. krs.), Kotipizza Group, Hermannin rantatie 2 B (1. krs.)
Aika: 06.03.2018 16:00 - 19:00

Young Professionals tutustuu vierailullaan Kotipizza Groupin toimintaan ja perehtyy elintarviketurvallisuuden mielenkiintoiseen teemaan. 

Aloitamme tapahtuman klo 16 pizzalla ja sen jälkeen pääsemme kuulemaan elintarviketurvallisuudesta, kun Kotipizza Groupin tuoteturvallisuusjohtaja Heikki Sikström, kertoo kuinka maailmaa parannetaan pizza kerrallaan. Saamme myös kuulla Helsinki Foodstock Oy:n toimitusjohtaja Anssi Koivulan puheenvuoron vastuullisista hankinnoista.

Tapahtumaan otetaan max. 30 osallistujaa, joten ilmoittaudu nopeasti.