Osto&Logistiikka - toimitusverkostojen ammattilaisten tärkein media

Osto&Logistiikka on Suomen tehokkain media, kun haluat tavoittaa logistiikan ja hankinnan ammattilaiset. Käytössämme on kaksi kanavaa: uusi digitaalinen sivusto ostologistiikka.fi ja alan johtava ammattilehti Osto&Logistiikka.

Osto&Logistiikan tehtävänä on logistiikan ja ostotoiminnan tietotaidon edistäminen Suomessa. Elävä verkkomedia ja kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti välittävät tietoa, levittävät ideoita ja innostavat kehittämään ja kehittymään. Digimedian sisällöt kattavat alan laidasta laitaan: napakoissa uutisissa, yritysesittelyissä ja verkkoreportaaseissa pureudutaan oston ja logistiikan koko kirjoon: toimitusketjun hallintaan, logistiikkaan, hankintaan, sisälogistiikkaan, kuljettamiseen sekä tietojärjestelmien trendeihin. Arvostetusta aikakauslehdestä löydät alan syvällisimmät reportaasit, ilmiöt ja analyysit.

Osto&Logistiikka-lehden lehden painos on 5-6 000 kappaletta, ja sillä on noin 22 000 lukijaa. Lukijakyselymme mukaan 83 prosenttia lehden tilaajista on päättävässä asemassa. Lehden avulla tavoitat helposti alan eri alueiden päätöksentekijät, jotka edustavat logistiikan b-to-b -ostovoimaa.

Päätoimittaja:

Markku Henttinen
Puhelin 0400 730073
Sähköposti: markku.henttinen(at)logy.fi

Ilmoitusmyynti:

Mika Säilä
Puhelin 050 352 3277
Sähköposti: ilmoitukset@logy.fi

Tilaukset ja osoitteenmuutokset:

Marja Vuori
Puhelin 044 336 7083
Sähköposti: yhdistys(at)logy.fi

Julkaisija:

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry

ISSN 2341-7374

"Osto&Logistiikka-lehti on paras väline markkinointiin, kun haluat tavoittaa Suomen oston ja logistiikan ammattilaiset.
Voit hyödyntää lehteä myös esitteiden tai kutsujen alueellisessa jakelussa."