Varmista paikkasi LOGY Conferencen suositulla Tallinnan osuudella - ilmoittaudu nyt!

LOGY Conference jatkuu Pikku-Finlandian osuuden jälkeen M/S Viking XPRS:n risteilyllä ja yöpymisellä Tallinnassa Nordic Hotel Forumissa. Toisen päivän ohjelmassa on luvassa muun muassa kiinnostavia yritysvierailuja.

Verkostoitumista, uusia kontakteja ja ammatillisesti hyödyllistä sisältöä. Niistä on rakennettu LOGY Conferencen toisen päivän osuus. Lähde mukaan inspiroitumaan ja oppimaan uutta etelänaapurin hankinnan ja logistiikan alan yrityksiltä ja ammattilaisilta!

LOGY Conferencen toisen päivän osuus sisältää ohjelman lisäksi matkat M/S Viking XPRS:lla, yöpymisen tasokkaassa Nordic Hotel Forumissa ja maukkaat tarjoilut.

Ohjelma 9.2.2024

7:00-10:00 Aamiainen hotellilla

Yritysvierailut:

10:45-13:30: Tutustu Rail Baltica -hankkeeseen

Bussikuljetus lähtee: 10:45, vierailu 11-13, paluu hotellille n. 13:30 (Katso kartta bussin lähtö- ja paluupaikasta) Varaa n. 10 min kävelyyn hotellilta bussien lähtöpaikalle.

LOGY Conferencen 40 nopeimmalla vieraalla on mahdollisuus tutustua lähietäisyydeltä Rail Baltica -hankkeeseen. Rail Baltica on yksi Euroopan suurimmista ratahankkeista. Sen tavoitteena on luoda moderni ja kestävä rautatieyhteys, joka yhdistää Koillis-Euroopan Euroopan rautatieverkkoon. Minkälaisia mahdollisuuksia se avaa tavaravirroille Baltiasta ja Pohjolasta Eurooppaan, se selviää LOGY Conference vierailun aikana.

10:30-13:30 Vieraile Muugan satamassa

Bussikuljetus lähtee: 10:30, vierailu 11-12:50, paluu hotellille n. 13:30 (Katso kartta bussin lähtö- ja paluupaikasta). Varaa n. 10 min kävelyyn hotellilta bussien lähtöpaikalle.

Viime vuonna kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan Muuga-vierailulle, joten LOGY Conference tarjoaa uuden mahdollisuuden tutustua Viron suurimpaan ja edistyksellisimpään tavaraliikennesatamaan. Muugan satamaa on kehitetty viime vuosina kunnianhimoisesti yhdessä kuljetusliikkeiden ja teknologiatoimijoiden kanssa. LOGY Conferencessa satamakierros sisältää tutustumisen sataman ympäristöystävällisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin, vierailun satamatorniin ja kierroksen satama-alueella.

11:45-14:30: Cleveron - koe maailman edistyksellisimmät pakettiautomaattiratkaisut

Bussikuljetus lähtee: 11:45, vierailu 12-13:45, paluu hotellille n. 14:30 (Katso kartta bussin lähtö- ja paluupaikasta). Varaa n. 10 min kävelyyn hotellilta bussien lähtöpaikalle.

Virolaisyhtiö Cleveron on toimittanut Viljandissa sijaitsevalta tehtaaltaan yhteensä tuhansia pakettiautomaatteja ympäri maailmaa - myös Suomeen. Pakettiautomaattien valmistajia on maailmalla satoja, mutta Cleveronin edistykselliset ja innovatiiviset robotiikkaan perustuvat pakettiautomaatti- ja -noutoratkaisut ovat vakuuttaneet monet vähittäiskaupan ja logistiikan toimijat.

Huom. Hotellihuoneet tulee olla luovutettuina ennen yritysvierailulle lähtemistä. Matkatavaroita voi säilyttää hotellilla yritysvierailun ajan.

16:00 Kuljetus hotellilta satamaan Tallinnassa

(Katso kartta bussin lähtö- ja paluupaikasta)

17:30 M/S Viking XPRS lähtee kohti Tallinnasta kohti Helsinkiä

n. 17:45 Illallinen (The Buffet, kansi 8)

Matkatavaroiden säilytys kannella seitsemän.

n. 20:00 Saapuminen Helsinkiin