LOGY Conferencen 2024 ensimmäiset puhujat julkaistu!

LOGY Conference tarjoaa jälleen kuulijoilleen sekä kotimaisia että kansainvälisiä kärkinimiä hankinnan ja logistiikan kentältä. 

Tutustu ensimmäisiin puhujiin:

Jukka Heinonen

João Correia Botelho

President at APCADEC

Botelho is the President of the APCADEC's Board of Director with responsibilities in institutional relations and general management. At LOGY Conference João will talk about Activating the Value Chain.

APCADEC - The Portuguese Association for Purchasing and Materials Management, established 1964, congregates men and women who work in their companies in areas related to Materials Management, as buyers, stores and stocking managers, purchasing chairmen or quality dealers.

Jukka Heinonen

Jukka Heinonen

Toimitusjohtaja, Toyota Material Handling Finland

Jukka Heinonen on toiminut logistiikan investointihyödykekaupan parissa yli 25 vuoden ajan. Ennen nykyistä tehtäväänsä Toyota Material Handling Finland Oy:n toimitusjohtajana, Jukka ehti toimia Toyotalla myyntijohtajana 13 vuoden ajan. Vuosien 2006-2009 aikana hän toimi Volvo Finland Ab:ssa myyntipäällikkönä vastaten Volvo Truck Center -liiketoiminnan kuorma-automyynnistä Etelä-Suomen alueella. Työuransa Jukka aloitti Toyota Industrial Equipment Finland Oy:ssä, jossa hän toimi myynnin, tuotehallinnan sekä jälkimarkkinoinnin eri tehtävissä trukkien ja niihin liittyvien palveluiden parissa vuosina 1997-2006. Hänellä on laaja-alaista kokemusta sisälogistiikan kaluston ja automaation liiketoimintaratkaisujen kehittämisestä.

Mia Jyrkänkallio

Mia Jyrkänkallio

Key Account Manager, DHL Freight

Mia Jyrkänkallio on työskennellyt logistiikan ja kuljetuksien parissa vuodesta 2007 sekä sitä ennen mm. öljy-yhtiössä ja henkilöstövuokrauksessa liittyen mm. markkinointiin ja rekrytointeihin. Mia on ollut LOGYn jäsen logistiikka-uransa alusta alkaen, hän on myös Kuljetusfoorumin johtoryhmän jäsen ja puheenjohtaja. Mia toimii DHL Freight (Finland) Oy:ssä Key Account Managerina asiakkuuksien rajapinnassa.

Taru Lindeman

Taru Lindeman

Toimitusjohtaja, Boardman

Taru Lindeman on toiminut yli kymmenen vuotta logistiikkaan ja toimitusketjun hallintaan erikoistuneena liikkeenjohdon konsulttina. Hän on kokenut liikkeenjohdon valmentaja ja on toiminut lukuisten kotimaisten ja kansainvälisten tapahtumien ja seminaarien ohjelmajohtajana.

Teemu Marttinen

Teemu Marttinen

Partner, Zeal Sourcing Oy

Teemu Marttinen on hankintajohtaja, jolla on 20 vuoden kokemus hankinnasta, ulkoistamisesta, kehityksestä, johtamisesta, IT:stä ja hankintakonsultoinnista. Hän on työskennellyt esimerkiksi Nokian ja Finnairin palveluksessa. Hän on perustajana CLM SaaS -järjestelmä Dealsign.ai:ssa sekä Zeal Sourcingissa, joka on hankintakehitykseen ja -strategiaan keskittyvä konsultointiyritys.

Vesa Marttinen

Vesa Marttinen

Vice President, Cargo, Port of Helsinki

Vesa on IoT:n ja meriklusterin kansainvälinen liiketoimintajohtaja. Hänellä on DI-tutkinto TKK:n kuljetustekniikan laitokselta ja IMD:n kestävän liiketoiminnan johtamisen koulutus.
Vesa on työskennellyt muutosjohtajana vuodesta 2012, sekä oman konsulttiyrityksensä MarineCycles Oy:n kautta että suorilla toimitusjohtajasopimuksilla. Hän on asunut ja johtanut busineksia Suomen lisäksi USA:ssa ja Japanissa. Tällä hetkellä hän toimii Helsingin Sataman rahtiliiketoimintajohtajana.

Olsson CEO Consafe Logistics

Kent Olsson

CEO, Consafe Logistics

Kent Olsson is the Chief Executive Officer of Consafe Logistics. Kent has a solid engineering background and a strong drive for value creation and building sustainable companies with a strong company culture. He has experience from multiple top-level General Manager roles and R&D positions in larger international software and technology companies, e.g., Ericsson and ST-Ericsson, as well as from being a board member in SaaS start-up and scale-up companies.

Jyrki Ristinen

Aki Riihilahti

HJK, toimitusjohtaja

Aki Riihilahti on ammattilaisuransa lopettanut suomalainen entinen jalkapalloilija. Hän pelasi vuodesta 1995 vuoteen 2011 kestäneellä ammattilaisurallaan Suomen lisäksi myös Norjassa, Englannissa, Ruotsissa ja Saksassa. Hän on nykyinen HJK:n toimitusjohtaja. Aki valittiin vaikutusvaltaisen Euroopan seurajoukkueiden liiton (ECA) hallitukseen ja 2017 järjestön varapuheenjohtajaksi. Riihilahdella on myös useita merkittäviä luottamustehtäviä UEFA:ssa.

Jyrki Ristinen

Jyrki Ristinen

Director, Head of SCM and IT, Medifon Oy

Jyrki Ristinen on työskennellyt vuodesta 2011 Apteekkitukkukauppa Oy Medifon Ab:n Logistiikka- ja Laatupäällikkönä vastuullaan yrityksen toimitusketjun johtaminen. Oy Medifon Ab on v. 1981 perustettu apteekkien perustarvikkeiden ja yleisten kauppatavaroiden sekä lääkkeiden tukkukauppa ja jakelija.

Ennen siirtymistä nykyiseen tehtävään Jyrki Ristinen on työskennellyt lähes 10 vuotta DHL Supply Chain:ssa Pohjoismaiden ja Baltian organisaatiossa Senior Project Managerina, jossa vastuulla oli erilaisten implementointi, laatu- ja liiketoiminta projektien johtaminen eri puolilla pohjoismaita ja Baltiaa.

Kokonaisuudessaan kokemusta Logistiikasta on yli 25 vuoden ajalta varastotöistä toimitusketjun johtamiseen.

Jyrki on toiminut pitkään myös Osto- ja Logistiikkayhdistyksen SCM-foorumin varapuheenjohtajana

Dominic Regan

Dominic Regan

Senior Director, EMEA Logistics Applications, Oracle

Dominic Regan has been with Oracle for over 20 years and is Senior Director in EMEA for Oracle’s Logistics Applications, encompassing transportation, warehousing and global trade. In this role, Dominic works directly with Oracle's Product Development and Strategy teams, as well as with customers, partners and prospects who use, or are interested in using, these products. Dominic has been involved in supply chain software since the late 1980’s and during that period has worked with a diverse array of customers across multiple industries and geographies.

Sammeli Sammalkorpi

Sammeli Sammalkorpi

Co-Founder, CEO, Sievo

Sammeli on Sievon, johtavan hankinta-analytiikkaa tarjoavan softafirman, perustaja ja toimitusjohtaja. Kahden Sievo-vuosikymmenensä aikana Sammeli on auttanut suuryrityksiä muuttamaan likaista hankintadataa arvokkaiksi oivalluksiksi. Sammeli vihaa prosesseja ja uskoo läpinäkyviin, matalan hierarkian organisaatioihin, sekä siihen että hankintatoimi voi pelastaa maailman co2-päästöjä vähentämällä. Sammeli on procure4peace vapaaehtoisorganisaation perustajia sekä naisjalkapallon edistäjä Suomessa.

Joni Sundelin

Joni Sundelin

Toimitusjohtaja, HUB logistics