LOGY Conferencen 2024 ensimmäiset puhujat julkaistu!

LOGY Conference tarjoaa jälleen kuulijoilleen sekä kotimaisia että kansainvälisiä kärkinimiä hankinnan ja logistiikan kentältä. 

Tutustu puhujiin:

Andersson

Niklas Andersson

Director Electric Solutions, Volvo Trucks

20+ years of work experience in Sales, Business Development, Product Management and Product Development, whereof the last 16 years in automotive industry. M.Sc. in Mechanical Engineering, Lund University, Sweden.

Botelho

João Correia Botelho

President at APCADEC

Botelho is the President of the APCADEC's Board of Director with responsibilities in institutional relations and general management. At LOGY Conference João will talk about Activating the Value Chain.

APCADEC - The Portuguese Association for Purchasing and Materials Management, established 1964, congregates men and women who work in their companies in areas related to Materials Management, as buyers, stores and stocking managers, purchasing chairmen or quality dealers.

Furman

Eeva Furman

Professori, Suomen kestävän kehityksen toimikunnan pääsihteeri

Dr Eeva Furman is a leading expert at the prime minister´s office and the secretary general of Finland´s commission for sustainable development. The 30-year old commission is a forum for more than 100 key societal actors and it is chaired by the prime minister Petteri Orpo. Furman co-authored The Global Sustainable Development Report (GSDR2019), was chairing Finland´s expert panel for sustainable development between 2016-2022, and worked as a professor and director at the Finnish environment institute Syke until 2022.

Jukka Heinonen

Jukka Heinonen

Toimitusjohtaja, Toyota Material Handling Finland

Jukka Heinonen on toiminut logistiikan investointihyödykekaupan parissa yli 25 vuoden ajan. Ennen nykyistä tehtäväänsä Toyota Material Handling Finland Oy:n toimitusjohtajana, Jukka ehti toimia Toyotalla myyntijohtajana 13 vuoden ajan. Vuosien 2006-2009 aikana hän toimi Volvo Finland Ab:ssa myyntipäällikkönä vastaten Volvo Truck Center -liiketoiminnan kuorma-automyynnistä Etelä-Suomen alueella. Työuransa Jukka aloitti Toyota Industrial Equipment Finland Oy:ssä, jossa hän toimi myynnin, tuotehallinnan sekä jälkimarkkinoinnin eri tehtävissä trukkien ja niihin liittyvien palveluiden parissa vuosina 1997-2006. Hänellä on laaja-alaista kokemusta sisälogistiikan kaluston ja automaation liiketoimintaratkaisujen kehittämisestä.

Heldt

Joachim Joerg Heldt

Director Sales, Commercial Excellence Germany, Austria and Switzerland, Bosch Rexroth

In any negotiation or other supplier / customer interaction it is not only about the facts, but also focuses people, which interact with each other. We are wise to understand motives, personalities and more to mirror our own views. Especially in international settings the correct preparation is key, as some other rules may apply. I will take you onto a journey what I encountered and what may be of advantage to you.

Topic: Customer Obsession - Success Factors in a Customer / Supplier Relationship

Huurre

Eveliina Huurre

Senior Vice President, Sustainability, Finnair Plc

Eveliina Huurre as Finnair’s SVP Sustainability concentrates on solving the issue of flight emissions to support the social and economical well-being brought by flight industry. Before her role as a sustainability leader Eveliina was working as a Vice President for Finnair’s Inflight experience. Prior to Finnair she has worked as a Director in multiple roles in Private and Public Social- and Health Care. In addition, Eveliina is a member of the executive board at Mehiläinen, the Finnish institute for Health and Welfare and Gofore Oyj.

Juuso Jankama

Juuso Jankama

CEO, VincitEAM

Juuso Jankama on pitkän linjan toimitusketjun hallinnan ja digitalisaation ammattilainen. Juusolla on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus kestävän muutoksen tekemisestä ja mahdollistamisesta sekä monikansallisista teollisuusyrityksistä, että johtavilta järjestelmätoimittajilta. Työhistoriasta löytyy toimialansa johtavia yrityksia kuten Gardner Denver, Parker Hannifin, Basware ja Oracle. Tällä hetkellä Juuso on toimitusjohtajana Vincit Solutions Oy:llä vastuullaan Vincit konsernin tuoteliiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen. Generatiivinen tekoäly on suurin tietojärjestelmätoimialaa ravisutta edistysaskele sitten internetin, ja sitä kautta keskeinen elementti Juuson nykyisessä roolissa.

Mia Jyrkänkallio

Mia Jyrkänkallio

Key Account Manager, DHL Freight

Mia Jyrkänkallio on työskennellyt logistiikan ja kuljetuksien parissa vuodesta 2007 sekä sitä ennen mm. öljy-yhtiössä ja henkilöstövuokrauksessa liittyen mm. markkinointiin ja rekrytointeihin. Mia on ollut LOGYn jäsen logistiikka-uransa alusta alkaen, hän on myös Kuljetusfoorumin johtoryhmän jäsen ja puheenjohtaja. Mia toimii DHL Freight (Finland) Oy:ssä Key Account Managerina asiakkuuksien rajapinnassa.

Jönsson

Claes Jönsson

Product Manager Automation (WMS/WCS) & Solution Expert Warehouse Automation at Consafe Logistics Group

Jönssonilla on mittava kokemus varastonhallintaratkaisujen räätälöinnistä asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Kalle Kantola

Kalle Kantola

Vice president, Foresight and Data Economy, VTT

Kalle, works as a Vice president, Foresight and Data Economy at VTT. He has a wide knowledge of business development in various industries and he has created his career in business - technology interface. Prior VTT he has worked as a CTO, management consultant and as a board member in different companies. He acted also as a secretary in Finland's national AI program "AI era".

Antti Kojola

Antti Kojola

Solution Sales Lead, VTT

Antti Kojola on vastannut toimitusketjusta teollisuudessa, konsultoinut ja kouluttanut miten end to end toimitusketjuja uudistetaan sekä opastanut yrityksiä uuden teknologian hyödyntämiseen. 

Lehmuskallio

Jussi Lehmuskallio

Vice President Sourcing, Posti Group Oyj

Lehmuskalliolla on 20 vuoden kokemus eri tehtävistä toimitusketjun kehittämisessä. Hän johtaa liiketoimintaorganisaatiota ja kyvykkyyksien kehitystiimejä toimitusketjun hallinnan alalla.

Tapio Levä

Tapio Levä

Head of Data & AI Business, Telia

Tapio Levä vastaa Telialla data- ja tekoälyliiketoiminnasta pitäen sisällään esineiden internetin, teollisen 5G:n ja liikkumisen analytiikan palvelut. Hän on kehittänyt ja tuonut markkinoille useita uusia digitaalisia palveluita, kuten väkijoukkojen liikkumisesta mobiiliverkkodatan perusteella kertovan Telia Crowd Insightsin. Ennen Telialle siirtymistä Tapio väitteli Aalto-yliopistosta uusien innovaatioiden käyttöönoton haasteista.

Puheenvuoron aihe: Optimizing logistics with AI & 5G

Taru Lindeman

Taru Lindeman

Toimitusjohtaja, Boardman

Taru Lindeman on toiminut yli kymmenen vuotta logistiikkaan ja toimitusketjun hallintaan erikoistuneena liikkeenjohdon konsulttina. Hän on kokenut liikkeenjohdon valmentaja ja on toiminut lukuisten kotimaisten ja kansainvälisten tapahtumien ja seminaarien ohjelmajohtajana.

Teemu Marttinen

Teemu Marttinen

Partner, Zeal Sourcing Oy

Teemu Marttinen on hankintajohtaja, jolla on 20 vuoden kokemus hankinnasta, ulkoistamisesta, kehityksestä, johtamisesta, IT:stä ja hankintakonsultoinnista. Hän on työskennellyt esimerkiksi Nokian ja Finnairin palveluksessa. Hän on perustajana CLM SaaS -järjestelmä Dealsign.ai:ssa sekä Zeal Sourcingissa, joka on hankintakehitykseen ja -strategiaan keskittyvä konsultointiyritys.

Vesa Marttinen

Vesa Marttinen

Vice President, Cargo, Port of Helsinki

Vesa on IoT:n ja meriklusterin kansainvälinen liiketoimintajohtaja. Hänellä on DI-tutkinto TKK:n kuljetustekniikan laitokselta ja IMD:n kestävän liiketoiminnan johtamisen koulutus.
Vesa on työskennellyt muutosjohtajana vuodesta 2012, sekä oman konsulttiyrityksensä MarineCycles Oy:n kautta että suorilla toimitusjohtajasopimuksilla. Hän on asunut ja johtanut busineksia Suomen lisäksi USA:ssa ja Japanissa. Tällä hetkellä hän toimii Helsingin Sataman rahtiliiketoimintajohtajana.

Olsson CEO Consafe Logistics

Kent Olsson

CEO, Consafe Logistics

Kent Olsson is the Chief Executive Officer of Consafe Logistics. Kent has a solid engineering background and a strong drive for value creation and building sustainable companies with a strong company culture. He has experience from multiple top-level General Manager roles and R&D positions in larger international software and technology companies, e.g., Ericsson and ST-Ericsson, as well as from being a board member in SaaS start-up and scale-up companies.

Topic: Warehouse 2.0: AI, Automation, and Robotics Reshaping the Future

Aki Riihilahti

Aki Riihilahti

HJK, toimitusjohtaja

Aki Riihilahti on ammattilaisuransa lopettanut suomalainen entinen jalkapalloilija. Hän pelasi vuodesta 1995 vuoteen 2011 kestäneellä ammattilaisurallaan Suomen lisäksi myös Norjassa, Englannissa, Ruotsissa ja Saksassa. Hän on nykyinen HJK:n toimitusjohtaja. Aki valittiin vaikutusvaltaisen Euroopan seurajoukkueiden liiton (ECA) hallitukseen ja 2017 järjestön varapuheenjohtajaksi. Riihilahdella on myös useita merkittäviä luottamustehtäviä UEFA:ssa.

Jyrki Ristinen

Jyrki Ristinen

Director, Head of SCM and IT, Medifon Oy

Jyrki Ristinen on työskennellyt vuodesta 2011 Apteekkitukkukauppa Oy Medifon Ab:n Logistiikka- ja Laatupäällikkönä vastuullaan yrityksen toimitusketjun johtaminen. Oy Medifon Ab on v. 1981 perustettu apteekkien perustarvikkeiden ja yleisten kauppatavaroiden sekä lääkkeiden tukkukauppa ja jakelija.

Ennen siirtymistä nykyiseen tehtävään Jyrki Ristinen on työskennellyt lähes 10 vuotta DHL Supply Chain:ssa Pohjoismaiden ja Baltian organisaatiossa Senior Project Managerina, jossa vastuulla oli erilaisten implementointi, laatu- ja liiketoiminta projektien johtaminen eri puolilla pohjoismaita ja Baltiaa.

Kokonaisuudessaan kokemusta Logistiikasta on yli 25 vuoden ajalta varastotöistä toimitusketjun johtamiseen.

Jyrki on toiminut pitkään myös Osto- ja Logistiikkayhdistyksen SCM-foorumin varapuheenjohtajana

Dominic Regan

Dominic Regan

Senior Director, EMEA Logistics Applications, Oracle

Dominic Regan has been with Oracle for over 20 years and is Senior Director in EMEA for Oracle’s Logistics Applications, encompassing transportation, warehousing and global trade. In this role, Dominic works directly with Oracle's Product Development and Strategy teams, as well as with customers, partners and prospects who use, or are interested in using, these products. Dominic has been involved in supply chain software since the late 1980’s and during that period has worked with a diverse array of customers across multiple industries and geographies.

Sammeli Sammalkorpi

Sammeli Sammalkorpi

Co-Founder, CEO, Sievo

Sammeli on Sievon, johtavan hankinta-analytiikkaa tarjoavan softafirman, perustaja ja toimitusjohtaja. Kahden Sievo-vuosikymmenensä aikana Sammeli on auttanut suuryrityksiä muuttamaan likaista hankintadataa arvokkaiksi oivalluksiksi. Sammeli vihaa prosesseja ja uskoo läpinäkyviin, matalan hierarkian organisaatioihin, sekä siihen että hankintatoimi voi pelastaa maailman co2-päästöjä vähentämällä. Sammeli on procure4peace vapaaehtoisorganisaation perustajia sekä naisjalkapallon edistäjä Suomessa.

Puheenvuoron aihe: Datan ja tekoälyn avulla kohti kestävää ja ketterää hankintatoimea

Hankitatoimen vuosikymmen! Hankintatoimelta oletetaan enemmän kuin koskaan aiemmin – säästöjäkin pitää tulla, mutta myös kestävyyttä ja riskienhallintaa. Sammelilla, Sievon perustajalla ja toimitusjohtajalla, on epäreilu onni puhua näistä asioista mailman suurimpien hankintaorganisaatioiden johtajien kanssa. Tässä esityksessä Sammeli jakaa näkemyksensä siitä, mitä tämä kaikki tarkoittaa hankintatoimelle.

Joni Sundelin

Joni Sundelin

Toimitusjohtaja, HUB logistics

Sundelin on toiminut HUB logistics-konsernin toimitusjohtajana vuodesta 2019. HUB logistics on vuodesta 1992 toiminut logistiikkapalveluyritys, joka tarjoaa asiakkaille varastoinnin ja sisälogistiikan ratkaisuja sekä puupakkauspalveluita. Sundelin on uransa aikana työskennellyt Itellan ja Tamron palveluksessa sekä Finavialla Helsinki-Vantaan lentoaseman johtajana. Hänellä on laaja kokemus logistiikka-alasta ja toimitusketjujen parissa toimimisesta, sekä palveluliiketoiminnan, ICT:n sekä myynnin ja asiakkuuksien johtamisesta.

Puheenvuoron aihe: Vastuullisuustyön tulee olla luonteva osa jokapäiväistä toimintaa myös logistiikka-alalla

Sami Vesamo

Sami Vesamo

Digiyrittäjä, Chat GPT -kouluttaja

Vesamo on vuodesta 2009 alalla toiminut digiyrittäjä, joka on ollut mukana perustamassa Suomen suurimpia nettitapahtumia. Vesamo on digiliiketoiminnan, markkinoinnin ja myynnin ammattilainen. Sami on ollut mukana myymässä kymmenillä miljoonilla euroilla palveluita ja tuotteita netin välityksellä ja auttanut satoja yrityksiä hyödyntämään uusimmat trendit yritystoiminnan kasvattamisessa.

Sami on selkeä ja käytännönläheinen kouluttaja ja puhuja, joka innostaa kuulijat hyödyntämään tekoälyä omassa työssään. Ota teknologian tuomat mahdollisuudet käyttöön liiketoiminnassa ja tulevaisuuden toimintatavat jo nyt käyttöösi.

Aihe: Viikkojen työt tunneissa! -Chat GPT -työpaja

Ilona Ylinampa

Ilona Ylinampa

Deputy Managing Director, Finland & Estonia, Fujitsu

Ilona Ylinampa toimii Fujitsu Finlandin & Estonian varatoimitusjohtajana ja hänellä on laaja kokemus IT- ja teknologialiiketoiminnasta kasvuyrityksistä kansainvälisiin yrityksiin. Ylinampa on palkittu Vuoden Myynnin Johtajana 2019 Suomessa ja valittu Suomen TOP 100 IT-vaikuttajaksi vuosina 2021, 2022 ja 2023. Lisäksi hän toimii mm. Teknologiateollisuuden innovaatio- ja kilpailukykyvaliokunnan varapuheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä Document Housessa ja ICT Leaders Finlandissa. Ylinampaa kiehtoo, miten teknologiaa voidaan hyödyntää ihmiskeskeisen tietoyhteiskunnan rakentamisessa ja sitä kautta kestävän taloudellisen menestyksen ja turvallisuuden vahvistamisessa.