LOGY Conferencen 2024 ensimmäiset puhujat julkaistu!

LOGY Conference tarjoaa jälleen kuulijoilleen sekä kotimaisia että kansainvälisiä kärkinimiä hankinnan ja logistiikan kentältä. 

PUHUJAT JA PUHEENVUOROT JUONTAJAT & MODERAATTORIT
Sammeli Sammalkorpi, Co-Founder, CEO, Sievo Jukka Heinonen, toimitusjohtaja, Toyota Material Handling
Jyrki Ristinen, Director, Head of SCM and IT, Medifon Oy Mia Jyrkänkallio, Key Account Manager, DHL Freight
Antti Kojola, Solution Sales Lead - Foresight and Data, VTT
Taru Lindeman, toimitusjohtaja, Boardman
Teemu Marttinen, Partner, Zeal Sourcing Oy
 


Jukka Heinonen, toimitusjohtaja, Toyota Material Handling

Jukka Heinonen on toiminut logistiikan investointihyödykekaupan parissa yli 25 vuoden ajan. Ennen nykyistä tehtäväänsä Toyota Material Handling Finland Oy:n toimitusjohtajana, Jukka ehti toimia Toyotalla myyntijohtajana 13 vuoden ajan. Vuosien 2006-2009 aikana hän toimi Volvo Finland Ab:ssa myyntipäällikkönä vastaten Volvo Truck Center -liiketoiminnan kuorma-automyynnistä Etelä-Suomen alueella. Työuransa Jukka aloitti Toyota Industrial Equipment Finland Oy:ssä, jossa hän toimi myynnin, tuotehallinnan sekä jälkimarkkinoinnin eri tehtävissä trukkien ja niihin liittyvien palveluiden parissa vuosina 1997-2006. Hänellä on laaja-alaista kokemusta sisälogistiikan kaluston ja automaation liiketoimintaratkaisujen kehittämisestä.


Mia Jyrkänkallio, Key Account Manager, DHL Freight Finland

Mia Jyrkänkallio on työskennellyt logistiikan ja kuljetuksien parissa vuodesta 2007 sekä sitä ennen mm. öljy-yhtiössä ja henkilöstövuokrauksessa liittyen mm. markkinointiin ja rekrytointeihin. Mia on ollut LOGYn jäsen logistiikka-uransa alusta alkaen, hän on myös Kuljetusfoorumin johtoryhmän jäsen ja puheenjohtaja. Mia toimii DHL Freight (Finland) Oy:ssä Key Account Managerina asiakkuuksien rajapinnassa.


Antti Kojola, Solution Sales Lead - Foresight and Data, VTT

Antti Kojola on vastannut toimitusketjusta teollisuudessa, konsultoinut ja kouluttanut miten End to End -toimitusketjuja uudistetaan sekä opastanut yrityksiä uuden teknologian hyödyntämiseen. Nyt Gartnerilla Antti on kahden mielenkiinnon kohteensa (SC & IT) polttopisteessä.


Taru Lindeman, toimitusjohtaja, Boardman

Taru Lindeman on toiminut yli kymmenen vuotta logistiikkaan ja toimitusketjun hallintaan erikoistuneena liikkeenjohdon konsulttina. Hän on kokenut liikkeenjohdon valmentaja ja on toiminut lukuisten kotimaisten ja kansainvälisten tapahtumien ja seminaarien ohjelmajohtajana.


Teemu Marttinen, Partner, Zeal Sourcing Oy

Teemu Marttinen on hankintajohtaja, jolla on 20 vuoden kokemus hankinnasta, ulkoistamisesta, kehityksestä, johtamisesta, IT:stä ja hankintakonsultoinnista. Hän on työskennellyt esimerkiksi Nokian ja Finnairin palveluksessa. Hän on perustajana CLM SaaS -järjestelmä Dealsign.ai:ssa sekä Zeal Sourcingissa, joka on hankintakehitykseen ja -strategiaan keskittyvä konsultointiyritys.